Ebben az évben is az Apple a legrelevánsabb márka

HusztiD 2022.03.01. 09:55 Apple, Kiemelt hírek 0 db 175

Méghozzá nem csak idén, hanem immáron hetedik egymást követő alkalommal az Apple a legintimebb márka a Prophet szerint. A cégnek kevés, összesen 13,5 ezer amerikai felhasználót sikerült megkérdeznie, akik 293 brand közül választották ki a legrelevánsabbakat.

A szakemberek szerint a releváns márkák közé azok tartoznak, akik az emberek szívét célozzák meg és folyamatosan megvalósítják a lehetetlent. Gyorsan alkalmazkodnak a felhasználói szokásokhoz és elvárásokhoz, valamint mindig őszinték tudnak maradni magukhoz.

Ha kicsit reflektálunk, akkor talán nem mondhatjuk el, hogy az Apple hamar adaptálna dolgokat, technológiákat, hiszen ők pont azt az elvet vallják, hogy sosem az elsők valamiben, hanem a legjobbak. Ide például az 5G képes iPhone-okat említhetjük meg, vagy az első OLED kijelzős okostelefonjaikat.

Azonban ha azt nézzük, akkor az Apple mindig elindít egy-egy olyan folyamatot, amivel a piacon lévő összes rivális őket utánozza. Legutóbb ilyen volt például, mikor bejelentették, hogy mostantól az iPhone-okhoz nem adnak töltőadaptert és fülest, majd a többiek is elkezdték szépen lemásolni.

Íme a Prophet top 10-es listája 2022-re:

  1. Apple
  2. Peloton
  3. Spotify
  4. Bose
  5. Android
  6. Instant Pot
  7. PlayStation
  8. Fitbit
  9. TED
  10. USAA

Ha titeket kérdeznénk, akkor számotokra mely márkák lennének a legrelevánsabbak?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!