Videoklip: Kiparodizálták a legnépszerűbb iPhone játékokat

Helme 2011.12.03. 10:00 Apple, iPhone 4 hozzászólás 111

Nagyon sok mindenkitől halljuk mostanában, hogy ha valaki itt akarja hagyni Magyarországot a kilátástalanság miatt, akkor Ausztráliába kell menni. Ott lazább az élet, a hétvége a kikapcsolódásról szól, mindenki kedves, ráadásul aki dolgozni akar és nem lógni, az talál munkát. Hogy miért is hoztuk fel ezt egy iPhone portálon? Azért, mert a következő történet főszereplője egy ausztrál zenekar, akik Apple fanatikusok.

Számos olyan játék van iPhone-ra, melyet nagyon szeretünk, illetve még azok is hallottak róla, akiknek nincsen ilyen telefonja. Angry Birds, Cut the Rope, Plants vs. Zombies, ezek mára mind olyan alkalmazások, melyek kihagyhatatlan produktumok. Ezeket szokták a legtöbbször említeni, ha megkérdezik: tud egy iPhone-ra fejlesztett játék kifejezetten addiktív lenni?

Egy ausztrál zenekar, a Hey Geronimo újragondolta ezeket a játékokat, s a legújabb videoklipjükhöz elkészítették a produktumok élőszereplős változatát. Nagyon jól néz ki, kifejezetten igényesre sikerült. Néha ilyen hír is kell nem csak az, hogy az Apple akár minden tudhat az iPhone tulajdonosokról, de kicsit megfeledkezhetünk arról, hogy a Samsung már megint önmagát járatja le. Ti felismeritek a mozgóképes anyagban az összes játékot?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

4 hozzászólás

 1. Fox7Day - 2011.12.03. 19:46

  Funny! Érdekes videó!

 2. iMike - 2011.12.03. 20:29

  Jajmáááár :D

 3. Radio - 2011.12.03. 21:30

  Nice…. :)

 4. Fox7Day - 2011.12.04. 16:12

  Ha már itt tartunk, kicsit off de valaki próbálta már a Fruit Ninja kinectet?

Szólj hozzá Te is!