Videó infografika: az iPhone története animációba foglalva

Helme 2011.12.03. 08:00 Apple, iPhone, Steve Jobs 2 hozzászólás 526

Mint észrevehettétek mostanában egyre több infografika jelenik meg az oldalon. Ez két oknak tudható be: az első, hogy úgy látjuk szeretitek és sokan nézitek ezeket a cikkeket, a másik pedig az, hogy ezek a grafikus kis képes-szöveges megoldások gyakran jobban magyarázzák el az adott témát pár sorban, mintha több ezer karaktert írnánk róla. S az infografikánál mi a jobb? Hát a videós infografika. A Cnet oldalán találtuk ezt a háromperces remekművet, ami bemutatja – baromi idegesítő zenei aláfestéssel – az iPhone történelmét.

A videóban láthatóak az előzmények, hogy honnan, hová jutott el az iPhone. Tényleg elég sok mindenre kitérnek, egészen az első mobiltelefontól az Intel chipeken át, az App Store eladásokig. A végén kiderül, hogy mindezt Steve Jobs emlékére tették, akinek most jelent meg az önéletrajzi könyve magyar nyelven.  Érdemes rááldozni az időt, tényleg nagyon jól sikerült.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

  1. a.sebi - 2011.12.03. 15:53

    ezt hol lehet megnezni mert nekem nem akarja megnyitni

  2. a.sebi - 2011.12.03. 16:02

    bocs a gepem volt szar

Szólj hozzá Te is!