Stressz, kamera és üzemidőteszten az iPhone SE; továbbra is népszerű marad az iPhone 11 – mi történt a héten?

HusztiD 2020.05.02. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 1 661

Ismételten eltelt egy rövid hét, azonban az elmúlt napokban is volt több érdekesség az Apple háza-tájáról, így összeszedtük a legérdekesebb híreket.

productred-apple-products

Üzemidőteszt: mennyire bírja a megpróbáltatásokat az új iPhone SE?

Most, hogy immáron több napja kint van a legújabb iPhone SE, a YouTube-ot folyamatosan árasztják el érdekesebbnél érdekesebb tesztek. Ezúttal Mrwhosetheboss volt arra kíváncsi, hogy milyen üzemidővel rendelkezik az új telefon, így az elmúlt évben megjelent iPhone 11 és 11 Próval, valamint a Galaxy S20-szal és OnePlus 8-cal vetette össze.

maxresdefault

Bővebben itt.

Stresszteszt: hozza a kötelezőt az iPhone SE

Előző hét pénteken megjelent az Apple legújabb telefonja, a második generációs iPhone SE, így ennek megfelelően csapott le rá Jerry, ki arról vált híressé, hogy különféle stressztesztnek veti alá az újdonsült készülékeket. Ahogyan lenni szokott, Jerry elsőnek megnézi, hogy milyen erősségi szinttől karcolódik a kijelző, majd egy kés és gyújtó segítségével tovább fokozza a strapát, végül megpróbálja meghajlítani.

maxresdefault

Bővebben itt.

Kamerateszt: iPhone 8 vs iPhone SE vs iPhone 11 Pro

Az Apple az elmúlt napok folyamán adta ki az új iPhone SE-t, amelyet vegyes fogadtatás ért. Egy részről ez az almások új, belépőszintű telefonja, amelyet sokkal kedvezőbb áron vehetünk meg, mint mondjuk egy iPhone 11-et. A készülék leginkább azoknak lesz kedvező, akik egy korábbi iPhone-ról váltanak, de érdemes tisztában lenni, hogy ha az üzemidőt nézzük, akkor kompromisszumokat kell kötnünk.

maxresdefault

Bővebben itt.

Sokáig terveznek egy iPhone 11-gyel a felhasználók

A CRIP jóvoltából elkészült a legújabb felmérés, melyben szokásukhoz híven, arra keresték a választ, hogy milyen időközönként cserélnek telefont a felhasználók. Ha a négy évvel ezelőtti adatokhoz hasonlítunk, akkor az emberek 12 százaléka tervezett az aktuális iPhone modelljével legalább három évre, míg most, ezen szegmens aránya 28 százalékot tesz ki.

iphone-11-hero

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején számoltunk be, hogy aki a Mac Pro vásárlását követően szeretne kerekeket beszerezni a géphez, annak alaposan a zsebébe kell nyúlnia, hiszen iszonyatosan drága. Ha minden igaz, akkor jövőre érkezik az első 5G-s iPad Pro, illetve megtudhattuk azt is, hogy végül is kik számára lesz ideális választás az új iPhone SE.

maxresdefault

A hét második felében jött a hír, mely szerint egy hónapot csúszik az Apple az iPhone 12 tömeggyártással, így vélhetően nem szeptemberben fogják piacra dobni az új telefonokat. Jó hír, hogy az almások már május folyamán újranyitják boltjaikat, illetve egy remek koncepcióvideót is láthattunk arról, hogy milyen lehet az iOS 14.

Ezek voltak a 2020-as év tizennyolcadik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek, ha tehetitek maradjatok otthon!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!