Jövőre érkezik az 5G-s iPad Pro

HusztiD 2020.04.27. 15:55 iPad, Pletykák 0 db 126

iPad-Pro-Magic-Keyboard-Dock

Tudjuk jól, hogy az Apple hetekkel ezelőtt dobta piacra az új iPad Prót, amelynél voltak ugyan fontosabb változások, de ha a processzort nézzük, akkor szinte egy az egyben megegyezik teljesítményre a 2018-as modellel. Ha hihetünk az Economic Daily News beszámolójának, akkor az Apple még nem most tervezte volna piacra dobni a tabletet.

Elviekben az Apple eredetileg idén ősszel szerette volna frissíteni az iPad Pro vonalat, melynek nagy újdonsága az 5G megjelenése lett volna. Arról nem tudni, hogy ezen felül ugyanezeket a hardverspecifikációkat kapta volna. Mivel a koronavírus keresztbe húzta a számításokat, így az Apple leghamarabb csak valamikor a következő év folyamán dobja piacra az 5G-s tabletet.

Nem utolsó sorban az oldal arról is beszámolt, hogy a másik újdonság az új, mini-LED kijelző lesz. Erről olvashattunk korábban, s legutóbb Ming-Chi Kuo is erre tippelt, így érdemes lesz kivárni, hogy így lesz-e.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!