Koncepcióvideón, hogy milyen lehet az iOS 14

HusztiD 2020.04.29. 15:55 iOS, Videók 0 db 3 417

maxresdefault

A the Hacker 34 YouTube csatorna egy új videót rakott fel csatornájára, melyben arra vethetünk pillantást, hogy milyen lehet a június folyamán bemutatásra kerülő iOS 14. A mostani koncepcióban lényegében azt prezentálták, hogy milyen újdonságokkal bővülhet az Apple következő főrendszere.

Az első legszembetűnőbb dolog, hogy immáron a Home screen-re is kirakhatnánk widgeteket, amivel minden lényeges információt megtudhatnánk egy-egy alkalmazásról (például az aktuális árfolyamokat). Ezen felül itt is megjelenhet az osztott képernyős mód, amihez a Dock is csatlakozhat a könnyebb navigáció érdekében, amivel teljesen olyan lehet az élmény, mint az iPad felhasználóknak, ugyanis az utóbbi időben erre gyúrt rá az Apple. Nem utolsó sorban pedig a bejövő hívás felhasználói felületét is újragondolták az alkotók.

Ne feledjük, hogy ez csak egyelőre egy koncepció. Hogy pontosan milyen újdonságokkal készül az Apple, azt egyelőre nem tudjuk, viszont másfél hónap múlva már okosabbak leszünk. Szerintetek milyen lesz majd az iOS 14?

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!