Sokáig terveznek egy iPhone 11-gyel a felhasználók

HusztiD 2020.04.27. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 473

iphone-11-hero

A CRIP jóvoltából elkészült a legújabb felmérés, melyben szokásukhoz híven, arra keresték a választ, hogy milyen időközönként cserélnek telefont a felhasználók. Ha a négy évvel ezelőtti adatokhoz hasonlítunk, akkor az emberek 12 százaléka tervezett az aktuális iPhone modelljével legalább három évre, míg most, ezen szegmens aránya 28 százalékot tesz ki.

Amennyiben az előző éves adatokhoz viszonyítunk, akkor csupán apróbb változásokat tapasztalhatunk, hiszen egy kicsivel csökkent azok aránya, akik egy éven belül cserélnek, de ugyanakkor növekedett minimálisan azoké is, akik legalább három évvel számolnak. Fontos megemlíteni, hogy az alábbi felmérés csak az amerikai felhasználókra vonatkozik, így világ, vagy Európa szerte biztosan másabb számokat kaptunk volna.

Ami viszont még nagyon érdekes, hogy Amerikában, a legutóbbi negyedéves eladások alapján az iPhone 11, 11 Pro és 11 Pro Max az iPhone eladások 66 százalékát tette ki. Amennyiben a legnépszerűbb telefont nézzük, akkor sem kell messze mennünk, hiszen az iPhone 11 diadalmaskodott 37 százalékkal. Természetesen a maradék 34 százalékban a kaliforniaiak többi modelljei találhatóak meg.

cirp

Illik azért azt is megjegyezni, hogy az Apple egyre inkább kitolja az iPhone-ok élettartamát, hiszen több esetben is tapasztalhattuk már, hogy az aktuális évi fő iOS rendszerek még támogatják a 4-5 évvel korábban megjelent modelleket.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!