Stresszteszt: hozza a kötelezőt az iPhone SE

HusztiD 2020.04.29. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 0 db 407

maxresdefault

Előző hét pénteken megjelent az Apple legújabb telefonja, a második generációs iPhone SE, így ennek megfelelően csapott le rá Jerry, ki arról vált híressé, hogy különféle stressztesztnek veti alá az újdonsült készülékeket. Ahogyan lenni szokott, Jerry elsőnek megnézi, hogy milyen erősségi szinttől karcolódik a kijelző, majd egy kés és gyújtó segítségével tovább fokozza a strapát, végül megpróbálja meghajlítani.

Nagyjából elmondhatjuk, hogy az iPhone SE ugyanannyira strapabíró, mint a mai telefonok zöme. A kijelzője ennek is hatos és hetes szinttől karcolódik, ami teljesen átlagos. Ergo a kulcsaink, az apró pénz és egyéb éles tárgyak sem fognak benne maradandó kárt tenni, viszont ettől függetlenül érdemes egy tokot és fóliát venni rá, mivel a zsebünkben lévő apró piszkok, vagy homokszemek képesek lehetnek látványos micro-karcokkal megajándékozni készülékünket.

A telefon antennája, kerete ezúttal alumíniumból van. Természetesen hiába beszélhetünk egy erős anyagról, ebben is kárt tehetünk, ha nem figyelünk rá kellőképp oda. Végül pedig láthatjuk, hogy az Apple mára olyan telefonokat gyárt, amelyeket lehetetlen meghajlítani, így egy hatalmas pluszpont jár az almásoknak.

Ti mit szóltok az új iPhone SE-hez? Vevők lesztek rá, vagy inkább hidegen hagy titeket és tovább vártok?

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!