Egy hónappal tolódik az iPhone 12 tömeggyártása

HusztiD 2020.04.28. 15:55 iPhone, Pletykák 0 db 234

iphone-12-pro-scaled

A Wall Street Journal beszámolója szerint az eredeti ütemtervekhez képest egy hónapos csúszásban van az Apple, már ami az iPhone 12 tömeggyártását illeti. Az oldal beszámolója alapján egy hónappal indul később a termelés, ami jelentős kihatással lesz az almások idei teljesítményére.

Az információk alapján a júliustól decemberig tartó időszakban 20 százalékkal kevesebb telefont fognak tudni legyártatni, mint amit eredetileg terveztek, ez pedig az eladásokon fog látszani. Mi több, az oldal arról is beszámolt, hogy mivel az almások nem tudják majd időben elkezdeni a tömeggyártást, így nem akarnak kisebb készlettel rajtnak állni, emiatt elviekben nem szeptemberben fognak piacra kerülni a telefonok.

Arról sajnos nem szólnak a hírek egyelőre, hogy ugyanúgy szeptemberben kerülnek-e bemutatásra a modellek,  de amennyiben valóban később kerülnének piacra, akkor esélyes, hogy maga a médiaesemény is annyival később lesz megtartva.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!