Jelentős frissítést kapnak a 2020-as iPhone modellek; Trump tovább szívatja az amerikai nagyvállalatokat – mi történt a héten?

HusztiD 2019.08.03. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 239

Ismételten eltelt egy hét, s ezúttal sem volt okunk unatkozni, így összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és egyben történéseit.

apple-park-solar

iDoki akciósorozat – harmadik rész: kedvezményes iPhone érintő és LCD csere

Az iDoki akciósorozatának első felvonásában kedvezményes iPhone akkumulátor cserét vehettünk igénybe, majd a másodikban a hardveres karbantartásé volt a főszerep. Harmadik körben viszont azon iPhone felhasználók örülhetnek a legjobban, kik kedvezményes iPhone érintő és LCD cserére vágynak.

iphonelcd

Bővebben itt.

2019 Q3: továbbra is jól tartja magát az Apple

A várakozásoknak megfelelően, az Apple tegnap este folyamán tartotta meg az aktuális, 2019 Q3-as pénzügyi konferenciáját. Ahogyan azt hónapokkal ezelőtt beharangozták, innentől sajnos nem osztják meg, hogy hány millió terméket (iPhone, iPad és Mac) passzoltak el az elmúlt három hónapban, azonban azt megtudhattuk néhány extra információ mellett, hogy mekkora volt a bevétel és a profit mértéke.

applemoneyhero

Bővebben itt.

Kuo: ToF kamerát kapnak a 2020-as iPhone modellek

A jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo nem olyan rég arról számolt be, hogy a következő évi iPhone modelleknél várhatjuk az igazán nagy újdonságokat. Mint tudjuk, az Apple évről évre fejleszti a telefonjaiban lévő kameráit, azonban az eddigi előrejelzések szerint, a következő évben lehet az eddigi legnagyobb mértékű a fejlődés.

iPhne-X-teaser-camera-002

Bővebben itt.

Versenyellenes, amit az Apple az App Store-ral művel?

A Wall Street Journal beszámolója alapján az Apple versenyellenes magatartást mutat az App Store-ral kapcsolatosan, ugyanis kereséskor az áruház előrébb rangsorolja a saját alkalmazásait, mint a harmadik felektől származó appokat.

app-store1

Bővebben itt.

Újabb adót vezet be Trump, egyre nagyobb bajba kerül az Apple

Az amerikai elnök, Donald Trump hónapokkal ezelőtt vezetett be egy új adót, melynek köszönhetően a Kínából importált termékekre 25 százalékos vámot vetnek ki. Nos, az elnök nem olyan rég újabb bejelentést tett, mely alapján tovább szívatják az amerikai nagyvállalatokat.

tim-cook-donald-trump

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején felmerült, hogy a következő évben érkezhetnek az első 5nm-es processzorral szerelt iPhone modellek, majd Kuo arról adott hírt, hogy az Apple hamarosan meszelheti a pillangó mechanikát az újabb MacBook modelljeiből. Ha minden igaz, akkor a Samsung szeptember folyamán dobja piacra a Galaxy Fold-ot, majd megtudhattuk, hogy nincs még egy olyan zöld nagyvállalat, mint az Apple.

Screen-Shot-2019-07-30-at-11.46.59-AM-780x561

A hét második felében Trump elmondta, hogy Texasban hozhatja létre következő gyárát az Apple, ami után megcsodálhattuk, milyen Face ID riválissal áll elő őszre a Google. Végül, de nem utolsó sorban felmerült, hogy szeptemberben érkezik a 16 colos MacBook Pro, majd láthattunk egy remek koncepciót arról, hogy milyen nem lesz az iPhone XI.

Ezek voltak a 2019-es év harmincegyedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!