Szabadlábon védekezhet az ex-Apple alkalmazott, ki a Project Titan terveit lopta el

HusztiD 2018.07.24. 15:55 Apple Car 0 db 89

screen-shot-2018-06-21-at-11-58-32

Pont az elmúlt napok folyamán számoltunk be arról, hogy tíz év letöltendő börtönbüntetést kapott az az ex-Apple alkalmazott, aki ellopta a Project Titan terveit. Jelenleg újabb fejlemények vannak az ügyben, ugyanis a történet főhőse, Zhang jelenleg szabadlábon védekezhet.

A napokban volt Zhang kihallgatása San Joséban, ahol első körben nem találták bűnösnek. A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a gyanúsított fél szabadlábon védekezhet, s lehetősége volt saját ügyvédet fogadni, Daniel Olmos személyében. Természetesen az eseményre az Apple orientált lapok egyből felkaptak, de mint kiderült, Daniel egyelőre nem kíván nyilatkozni klienséről, sem az esetről.

Nyilván ez egy hosszabb folyamat lesz, így a jövőben hallani fogunk még róla. Kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz az ügy végkifejlete, hiszen a legutóbbi hírünk pont arról szólt, hogy Zhang lényeges információkat lopott el az Apple-től az önvezetésre képes autók kapcsán.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!