Az Apple az iPhone 11 Pro segítségével fejleszti tovább az Apple Maps-ot

HusztiD 2020.03.09. 11:56 Egyéb, iPhone 1 db 327

apple-maps-guy-scaled

A Cult of Mac csapata az elmúlt napok folyamán egy nagyon érdekes felfedezést tett, ugyanis a Szilícium-völgyben, Palo Altóban látták, hogy mennyit fejlődött az Apple Maps technológiája. Akárcsak a Google-nél, úgy az almásoknál is komoly milliókat ölnek a térképszolgáltatás fejlesztésbe, azonban érdemes megfigyelni, hogy mennyit fejlődtek az elmúlt évek alatt.

A baloldali kép két évvel ezelőtt, míg a jobboldali az elmúlt napok folyamán készült. Látható, hogy a koncepció hasonló, azonban ha jobban megfigyeljük az új képet, akkor észrevehetjük, hogy a három darab LiDAR szenzorhoz ugyanilyen számú iPhone 11 Prót használnak. Hivatalos információ ugyan nincs arról, hogy mi a telefonok pontos feladata, de a Cult of Mac csapata úgy gondolja, hogy mindegyik készülék egy-egy szenzorhoz van kötve, így a felvételek egyenesen a telefonokra, esetleg az almások felhőjébe kerülnek.

Mondjuk mi annak is örülnénk, ha nem csak Amerikában, hanem akár EU szerte is látványosan fejlődne az Apple Maps, melyről pont az elmúlt napokban számoltunk be, hogy teljesen újratervezte azt a kaliforniai vállalat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. g - 2020.03.09. 12:10

    Emberek meg vagyunk mentve! Mindenki játsza le a telóján a győzelmi himnuszt.
    Király lett az Apple maps :)

Szólj hozzá Te is!