Ezek lehetnek az iOS 12 újdonságai; teljesen OLED kijelzőre vált az Apple – mi történt a héten?

HusztiD 2018.06.02. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 520

Már csak két nap van hátra a WWDC ’18-as konferenciáig, így ennek megfelelően számos ehhez kapcsolódó, érdekes hírünk volt az elmúlt egy hét folyamán, melyek közül összeszedtük a legjobbakat.

2018-iphone-mockup

Ezeket várhatjuk az idei év hátralévő részében az Apple-től

Lassan elmondhatjuk, hogy túl vagyunk a 2018-as év első felén, de az Apple még nem igazán leplezte le, hogy milyen termékekkel támadnának az idei év hátralévő részében. A jövő hét hétfőn megrendezésre kerülő WWDC ’18 konferencián megismerkedhetünk a vállalat legújabb szoftvereivel, de ezen felül számos meglepetést rejthetnek még számunkra a kaliforniaiak.

wwdc-20181

Bővebben itt.

Idő előtt szivárogtak ki az iOS 12 újdonságai?

Nagyon jól tudjuk, hogy az Apple napokon belül mutatja be legújabb szoftvereit, melyek között természetesen az iOS 12 is ott lesz. Hivatalosan csak ekkor hull le a lepel, hogy milyen újdonságokat kap a soron következő rendszer, azonban a kínai Weibóra felkerült egy új kép, amelyen az állítólagos iOS 12 újdonságairól láthatunk némi leírást.

01_iOS_11.3_is_released

Bővebben itt.

Jövőre csupán egy olyan iPhone modell érkezhet, amely három hátlapi szenzort kap

Az Apple jövőre legalább egy olyan iPhone-t dob piacra, mely tripla hátlapi kamerával lesz felszerelve. Legalábbis erről számolt be a jól ismert Economic Daily News, kik a Deutsche Securities elemzőjére, Jialin Lu-ra támaszkodnak, mint forrásra.

iphone-3-lens-camera-concept-images-idrop-news-x-martin-hajek-8

Bővebben itt.

Egy hónapig ingyenes az eggyel nagyobb tárhelyre való váltás iCloud-on

Az Apple saját felhőszolgáltatása, az iCloud több opciót kínál a felhasználók számára. Alapértelmezetten 5 GB tárhelyet kap minden iOS tulaj, innentől felfelé pedig 50 GB, 200 GB és 2 TB-os opciók közül választhatunk, melynek havidíjai 299, 899 és 2 990 Ft-ért vehetőek igénybe.

icloud-drive

Bővebben itt.

Több, mint félmilliárd dollár kártérítésre kötelezték a Samsungot

Ha visszautazunk egy pár évet az időben, akkor tudhatjuk, hogy hatalmas csatákat vívott az Apple a Samsunggal, hiszen a Dél-koreai gyártó a kezdetekben az almás készülékeket erőteljesen másolta. Ebből kifolyólag évek óta tartanak a pereskedések, hogy ki másolt kit, illetve kinek mennyit kellene fizetnie.

samsung_apple_patent_infringement_lawsuit

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején biztató előjeleket kaptunk, hiszen új MacBook Pro modellek mutatkozhatnak be a WWDC ’18-on, illetve az iOS 12-ben ha minden jól megy, akkor a fejlesztők is hozzáférhetnek az NFC chiphez. A várakozásoknak megfelelően megérkezett az iOS 11.4, majd megtudtuk, hogy az Apple a második legértékesebb vállalat. Végezetül új képek is felbukkantak a neten, hogy milyen új színeket kaphatnak az idei évi iPhone X modellek.

5C6F7D70-BEC7-4879-85C2-A6D565552A44-780x441

A hét második felében jött a hír, mely szerint Beats márkajelzés alatt érkezhet meg a HomePod utódja, majd felmerült, hogy jövőre már csak OLED kijelzős iPhone modelleket adhat ki az Apple. Láthattunk egy remek MacPad Pro koncepcióvideót, majd beszámoltunk, hogy az idei évi iPhone modellek hozhatják el a már jó ideje várt szuperciklust az Apple részére. Végül, de nem utolsó sorban láthattuk, hogy miként másolta le a Xiaomi az iPhone X-et.

Ez jutott a 2018-as év huszonkettedik hetére. Ne feledjétek, hétfőn este 7 órakor veszi kezdetét a WWDC ’18 keynote, ahol az Apple bemutatja a legújabb szoftvereit. Ugyanakkor érdemes lesz velünk maradnotok, ugyanis a közvetítés után tartalmas összefoglalóval jelentkezünk!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!