Jövőre már csak OLED kijelzővel szerelt iPhone modelleket ad ki az Apple

HusztiD 2018.05.30. 15:55 iPhone, Pletykák 0 db 196

2018-iphone-mockup

Amikor az Apple bemutatta a legelső OLED kijelzővel szerelt telefonját, az iPhone X-et, már akkor sejthető volt, hogy meg vannak számolva az LCD kijelzős készülékek napjai. Jó pár hónapja Ming-Chi Kuónak köszönhetően megtudhattuk, hogy idén három telefont dob piacra az almás vállalaat, melyből kettő OLED, míg egy LCD kijelzővel lesz felvértezve.

A jól ismert koreai ET News beszámolója alapján nincs okunk csüggedni, hiszen számukra egy meg nem nevezett, de az Apple-nél dolgozó munkatárs erősítette meg, hogy 2019-ben minden telefon OLED kijelzőt kap. Az Apple jelenleg már a következő évi telefonokon dolgozik, s a terveik között szerepel, hogy búcsút vegyenek a jó öreg LCD-től.

Természetesen ez is csak egy pletyka, így vagy van valóságalapja, vagy nincs. Biztosan csak következő év őszén derül ki, de előtte még a 2018-as modelleket is megkapjuk. Ha minden jól megy, akkor idén az 5,8 és 6,5 colos telefon kap OLED kijelzőt, míg a 6,1 colos LCD-t. Igazából ez utóbbi képviseli majd az alacsonyabb árkategóriát a három telefon közül.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!