Jövő héten mutatkozhat be a HomePod utódja

HusztiD 2018.05.30. 13:55 HomePod 1 db 206

Apple Home Pod (Review)

Most már hivatalosan is kevesebb, mint egy hét van hátra a 2018-as WWDC konferenciáig. Ahogyan ilyenkor lenni szokott, többen megrakják tétjeiket, hogy milyen újdonságokat várhatunk az almásoktól. Ezúttal az egyik jól ismert elemző, Gene Munster osztotta meg gondolatait a HomePod utódjával kapcsolatosan.

Gene szerint az Apple ezúttal sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a WWDC konferencián az okoshangszóróra, mint korábban bármikor. A szakember szerint Siri Spotlight keresés és navigáció integritást kaphat, hogy versenyképesebb legyen riválisaival szemben. Ennek ellenére mégsem ez lehet a főattrakció, hiszen egy sokkal kedvezőbb árú HomePod alternatívát is bemutatnak Beats márkajelzés alatt.

Nem ez az első olyan állítás, hogy azt olvasnánk, hogy olcsóbb kistestvért dob piacra az Apple, hiszen korábban is voltak hírek erről. Gene szerint azonban a Beats okoshangszóró lényegesen olcsóbb lenne, hiszen 250 dollár körüli áron kínálhatná az Apple, ami mellett Siri integritást kapna, így ugyanazokat a funkciókat érhetnénk el általa.

Ne feledjétek, jövő hét hétfőn, este 7 órakor veszi kezdetét a konferencia, mely után nem sokkal tartalmas összefoglalóval jelentkezünk.

Ti milyen újdonságra számítotok leginkább?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Éliás Zsolt András - 2018.05.30. 17:07

    Működő Macintosh-okat várok!!!!

Szólj hozzá Te is!