A 2018-as iPhone modellek hozzák el a várva várt szuperciklust

HusztiD 2018.05.31. 15:55 iPhone 0 db 754

iPhone

A GHB Insights egyik elemzője, Daniel Ives arról számolt be, hogy iszonyatosan nagy időszak előtt áll az Apple, ugyanis az elkövetkezendő 12-18 hónapban brutális eladásokat produkálhat a kaliforniai vállalat. Számításai alapján ezen időszakban akár 350 millió iPhone-t passzolhatnak el.

Daniel szerint amikor az Apple bemutatta az iPhone X-et és a nyolcas modelleket, akkor több felhasználó döntött az ellen, hogy cseréljen. Az iPhone 8 semmilyen lényeges újdonságot nem hozott, ugyanaz maradt a formaterv, a csúcsmodell pedig egyszerűen drága volt, így emiatt vártak a felhasználók, s nem igazán pörögtek úgy az eladások, ahogyan azt korábban remélték.

Idén ősszel viszont több iPhone modellt mutat be az Apple, s közöttük lesznek olcsóbb kiadások egyaránt, így a számításai alapján egy újabb szuperciklust várhatunk. Természetesen messze még ez a másfél év, de ha azt nézzük, hogy idén mindegyik modell megkaphatja a TrueDepth kamerarendszert és a széltől szélig terjedő LCD és OLED kijelzőt, valamint kicsivel olcsóbbak is lesznek a telefonok, akkor minden bizonnyal tarolni fognak az almások, hiszen a méregdrága árazása ellenére bestseller az iPhone X.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!