Ezeket várhatjuk a WWDC 17-en; akár 400 millió felhasználója lehetne az Apple Music-nak – mi történt a héten?

HusztiD 2017.05.20. 15:55 Apple, Kiemelt hírek 0 db 321

Eltelt egy újabb izgalmas hét megannyi érdekes hírrel. Most pedig szokás szerint összeszedtük a legjobbakat arra az esetre, ha valamiről lemaradtatok volna.

iphone-8-front-back

Ming-Chi Kuo: a WWDC-n mutatkozhat be a 10,5-ös iPad és a Siri okoshangszóró

Kevesebb mint egy hónap van hátra a 2017-es WWDC konferencia megrendezéséig, így ennek kapcsán az egyik legismertebb Apple elemző elmondta véleményét, hogy mit várhatunk. Tudjuk nagyon jól, hogy az utóbbi években a WWDC csak a szoftverekről szólt, így értelemszerűen megismerkedhetünk majd az új iOS, macOS, tvOS és watchOS rendszerekkel.

WWDC-2017-website

Bővebben itt.

Mostantól PC-n is lehetséges az iOS-re való fejlesztés

A Microsoft a napokban megrendezte a Build 2017 konferenciát, ahol egy olyan új eszközt mutattak be, amely voltaképp megkönnyíti az iOS-re fejlesztők dolgát. Akik eddig iOS-re írt volna programot, annak elengedhetetlen volt egy Mac léte, hiszen csak macOS alatt tudott programozni, valamint engedélyezni az alkalmazását az App Store-ban.

Microsoft-Xamarin

Bővebben itt.

Pletyka: új MacBook Pro modellek érkeznek a WWDC ’17-en

Ahogyan egyre közeledünk az idei WWDC dátumához, úgy olvashatunk egyre több pletykáról. Ezúttal a Bloomberg számolt be egy nagyon érdekes hírről, hiszen egy meg nem nevezett, de az Apple-höz közel álló informátor osztott meg velük érdekes újdonságokat.

13-inch-macbook-pro-touchbar

Bővebben itt.

Iovine: 400 millió felhasználója lenne az Apple Music-nak, ha ingyenes volna

Az Apple Music egyik vezetője interjút adott a Music Business Worldwide számára, ahol meglehetősen érdekes dolgokat árult el. Ahogyan az sejthető, az Apple Music-ról és a fizetős zenestreamineglésről volt szó, amiről egyenesen Jimmy Iovine mondta el véleményét.

Jimmy-Iovine-Net-Worth-1280x740

Bővebben itt.

Varázslatos lesz a milánói Apple Store

Már idén januárban felröppent a hír, mely szerint a kaliforniai vállalat egy új Apple Store megnyitását tervezi Milánóban. Most újabb infók érkeztek, ugyanis az Apple megerősítette a korábbi hírt, valamint néhány extra információt és látványtervet egyaránt megosztottak a nagyközönséggel.

milano

Bővebben itt.

További érdekességek

Izgalmasan indult a hét eleje, hiszen először remek iPhone 7 videókat kaptunk az Apple-től, majd jött a hír, mely szerint a TSMC már gyártja az iPhone 8 processzorai, ami után megkaptuk a legújabb operációs rendszereket. Matthew Robertsnek köszönhetően láthattuk, hogy mennyit változott egy év leforgása alatt az Apple Park, majd nagy sajnálatunkra kiderült, hogy befellegzett az mp3-nak.

 

ipadmini4trio-800x630

A hét második felében megkaptuk az eddigi legmeghatóbb Apple videókat, majd újabb CAD-es render képeken láthattuk, hogy hogyan is festhet a majdani iPhone 8. Újabb pletyka jött, mely szerint vércukorszint mérő funkciót kap az Apple Watch, majd egy másik, mely alapján az Apple kinyírná az iPad Mini vonalat. Végül pedig megtudtuk, hogy már májusban megindul az indiai iPhone gyártás.

Ezek voltak a 2017-es esztendő huszadik hetének legérdekesebb hírei. Maradjunk most már türelemmel, hiszen egyre közelebb vagyunk a WWDC dátumáig, ahol érdekes újdonságokra számíthatunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!