Varázslatos lesz a milánói Apple Store

HusztiD 2017.05.16. 11:56 Apple, Kiemelt hírek 0 db 252

milano

Már idén januárban felröppent a hír, mely szerint a kaliforniai vállalat egy új Apple Store megnyitását tervezi Milánóban. Most újabb infók érkeztek, ugyanis az Apple megerősítette a korábbi hírt, valamint néhány extra információt és látványtervet egyaránt megosztottak a nagyközönséggel.

Magát az üzletet Apple Piazza Liberty-nek fogják hívni és meglepő módon a Piazza del Liberty-ben lesz megtalálható. Az egész bolt érdekessége pedig az lesz, hogy egy szabadtéri amfiteátrum alatt lesz megtalálható. Nagyjából mondhatjuk azt, hogy olyan lesz mint az ötödik sugárúton lévő Apple Store, hiszen itt is a föld alá kell egyenesen lemenni.

Az Apple Piazza Liberty egyedisége pedig az úgynevezett szökőkutas kialakításának köszönhetően lesz teljesen egyedi. A hivatalos információk szerint távolról csak annyit láthatnak az emberek, mintha egy nagy szökőkút lenne a szabadtéren, de közel érve látható, hogy itt bizony egy földalatti Apple Store található meg.

screen-shot-2017-05-15-at-14-36-35

Az almások ezzel az új bolttal tisztelegnek az olasz építészet előtt, hiszen ez a fajta kialakítás hasonló a tradicionális olasz szökőkutakhoz. Nem utolsó sorban pedig ezzel próbálnak ihletet adni a vásárlóknak, ahol úgymond megoszthatják a szenvedélyüket, vagy jobban belemerülhetnek a gondolataikba – ahogyan azt az almások állítják.

Bővebb infót pedig az Apple oldalán találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!