Ennyit változott az Apple Park az egy év leforgása alatt

HusztiD 2017.05.16. 15:55 Apple, Videók 0 db 139

maxresdefault

Aki folyamatosan nyomon követi az Apple Park körüli történéseket, az tudhatja, hogy havonta több drónvideó készül róla. Az egyik legismertebb videós pedig Matthew Roberts, aki most egy új 6 perces videóval állt elő, melyben az utóbbi egy év történéseit láthatjuk.

Havi szinten folyamatosan megtekinthetőek voltak a változások, azonban a mostani montázsnak köszönhetően sokkal szembetűnőbbek a dolgok, hogy mennyit is változott az Apple Park. Az alábbi felvételen a főépülettől kezdve a Steve Jobs előadóteremen át a parkolóig és a kutatórészlegig látható, hogy mennyire jól haladtak az építési munkálatokkal. Az elkövetkezendő időszakban pedig szinte a belső munkálatoké és a parkosításé lesz a főszerep.

Az Apple Park projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011 júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján az Apple Park lesz az eddigi legzöldebb épület, amely elviekben az idei év első felében készülhet el teljes mértékben. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad majd munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!