Hamarosan még a vércukorszintünket is megméri az Apple Watch

HusztiD 2017.05.18. 09:55 Apple Watch, Kiemelt hírek 1 db 383

apple-watch-sos

Nem ez az első alkalom, hogy arról olvashatunk, milyen új funkciókkal jöhetnek a jövőbeli Apple Watch modellek. Ezúttal a BGR számolt be, hogy az Apple hamarosan tovább bővíti az okosórájának a funkcionalitását, hiszen akár vércukorszint mérővel érkezhet.

A BGR meg nem nevezett forrása alapján az almások gőzerőkkel dolgoznak azon, hogy az Apple Watch-ra is elhozzák a vércukorszint mérést. Elviekben az almások egy olyan megoldást mutathatnak be, amely lényegében újabb szintre emeli a kiegészítőt, hiszen általa bármikor monitorozhatnánk a glükózszintet. Ha igazak a szóbeszédek, akkor az Apple a tavalyi év folyamán 200 PhD-st vett fel, akik pont azon dolgoznak, hogy újabb előrelépést érhessenek el az okosórák piacán.

Annyira nagyon nem volt pontos a pletyka, hogy elárulja a működéseket, de elviekben a jövőben olyan Apple Watch szíjjak érkezhetnek, melyek képesek mérni a vércukorszintet a beépített szenzoraik segítségével. Ezáltal pedig az órának nem menne feljebb az ára, csupán egy új szíjat kellene megvásárolnia annak, akit komolyabban érdekel ez az egészségügyi funkcionalitás.

Természetesen az Apple mindig nagy figyelmet fordít az egészségre, s ezt nagy előszeretettel reklámozzák. Korábban olvashattunk hasonló pletykákról, de reméljük, hogy hamarosan tényleg bemutatkozik ez az új funkció, hiszen a mai világban mondhatni igen sok embert érint a cukorbetegség.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. g - 2017.05.19. 11:26

    Ez egy olyan kacsa amit időnként valami hülye terjeszt, aztán csak ennyi.
    K A CS A. KA CS A.

Szólj hozzá Te is!