Itt vannak az új Apple termékek; 600 millió iCloud fiók van veszélyben – mi történt a héten?

HusztiD 2017.03.25. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 345

Viszonylag mozgós hetünk volt, hiszen titkon kaptunk új Apple termékeket, amelyeken felül még számos érdekes hírről számoltunk be. Most pedig szokás szerint összeszedtük a legérdekesebbeket.

new

Csendben, de megérkeztek az új Apple termékek!

Kedd reggel öt és fél órán át állt az online Apple Store, amiből már sejteni lehetett, hogy valamire készül a kaliforniai vállalat. Így is volt, hiszen kora délután felfedték a legújabb termékeiket, melynek keretein belül kaptunk piros iPhone 7 modelleket, újragondolt 9,7 colos iPad-et és új Apple Watch szíjakat.

red-iphone

Bővebben itt.

Alulárazza bizonyos termékeit az Apple

Legalábbis ezt állítja Neil Cybart, az Above Avalon egyik elemzője. Köztudott, hogy Apple terméket vásárolni nem éppen olcsó mulatság, ugyanis sok esetben a felhasználóknak meg kell fizetniük az úgynevezett Apple tarifát. Na de akkor mégis miért állít ilyeneket Neil?

airpods1

Bővebben itt.

Megtagadhatja az új zeneszámok hallgatását a Spotify a nem fizető felhasználóktól

Aki használja a Spotify-t, az jól tudja, hogy két lehetősége van, hogy igénybe vegye a szolgáltatást. Az egyik, hogy havi szinten, súlyos eurókért cserébe előfizet, míg a másik az ingyenes megoldás, viszont cserébe egy reklámokkal teli alkalmazást kapunk.

spotify1

Bővebben itt.

Készülőben egy AR-képes okosszemüveg

Tim Cook korábban többször beszélt az AR és VR témáról, ahol mindig kifejtette, hogy az Apple sokkal inkább a kiterjesztett valóságban látja a lehetőséget. Ezzel kapcsolatosan most a Bloomberg számolt be újabb infókról, amely szerint hamarosan jöhetnek az almások AR képes készülékei.

ar

Bővebben itt.

600 millió iCloud felhasználói fiók állhat veszélyben

A Fortune beszámolója szerint hackerek zsarolják az Apple-t, hiszen állításuk szerint több, mint 600 millió iCloud felhasználói fiókhoz van hozzáférésük. A hír hamar elterjedt, amire a kaliforniai vállalat sem volt rest egy hivatalos közleményt kiadni.

Apple_Hacked

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét legelején megtudhattuk, hogy Siri bizony nem lenne jó Strici, valamint azt is, hogy 20 százalékos növekedés várható az Apple-től az iPhone 8 megjelenésével. Jött egy érdekes hír, mely szerint a Pegatron mégis hajlik az amerikai gyártás felé, majd kiderült, hogy visszatérhet a gyökerekhez az iPhone 8. Láthattunk egy remek unboxing videót a piros iPhone 7-ről, illetve megismerkedtünk az új iTunes 12.6 frissítésének újdonságával.

maxresdefault

A hét második felében kitalálhattuk, hogy mi volt az elmúlt év legnépszerűbb okostelefonja, majd beszámoltunk, hogy EU-ban is egyre elterjedtebbek az okosotthonok. Ilyen lenne a piros iPhone 7 fekete előlappal, valamint reakciók funkcióval koppintott a Facebook Messenger. Nem utolsó sorban pedig volt három ajánlónk a hétre: egy a kiegészítőkről, egy a robotfűnyíróról és egy az iPhone 7 tokokról.

Ezek voltak a 2017-es év tizenkettedik hetének legérdekesebb hírei. Reméljük, hogy most már jövő héten tényleg kiadja az Apple a legújabb szoftverek végleges verzióit, hiszen már eléggé régóta húzzák a bétákat. Valamint biztos lesznek további érdekes híreink is, így maradjatok velünk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!