Milyen tokot vegyek?

HusztiD 2017.03.24. 17:25 Ajánló, iDoki, iPhone, Kiemelt hírek Milyen tokot vegyek? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 2 437

Photo 2017. 03. 15. 13 21 37

Bizonyára mindenkiben felmerült a kérdés, mikor szeretett telefonjához szeretne valamilyen tokot venni azért, hogy védje a kisebb sérülésektől, vagy hogy dizájnosabbá tegye azt. Az iDokinak köszönhetően kaptunk egy kisebb rakás Baseus tokot, amelyekről már most elmondhatjuk, hogy nagyon szerethetőek.

Amikor új iPhone-t vesz az ember, akkor azzal párhuzamosan sokan új tokokat is néznek, hiszen szeretnék minél nagyobb biztonságban tudni az újonnan vásárolt telefonjukat. Itt már rögtön felmerül egy kérdés, hogy milyen tokot vegyünk? Dizájnosat, amivel lényegében egy egyedi megjelenést kapunk? Esetleg vegyünk valamilyen vastagabbat, hogy jobban védjen, de ne legyen annyira dizájnos?

Photo 2017. 03. 15. 13 22 27

Nos, aki amúgy is vigyáz a telefonjára, annak egyszerű dolga lesz. Itt vannak például a Baseus Artistical ultra slim tokok. Vékony kialakításának köszönhetően teljesen felsimul a telefonunkra, valamint a kivágások is pont ott vannak, ahol lenniük kell, így nem kell félni, hogy véletlenül nem tudjuk töltőre dugni a telefonunkat, mert elszabták volna. Mindezek mellett nem csak egyedi dizájnt, de védelmet nyújtanak a különféle karcolódások ellen, így nem kell állandóan vigyázni, hogy hova rakjuk le a telefonunkat.

Vannak például további super slim, úgynevezett stylish tokok. Ezek nagy előnye, hogy teljesen átlátszóak. Vannak közülük szilikon, ami által kevésbé csúszik ki a telefon a kezünkből, de ugyanakkor vannak belőle műanyag-borításúak is, ha valaki azt szeretné. Jó hír, hogy van egy úgynevezett 1/2 tok, ami a kettő ötvözése. Igazából ez is teljesen dizájnos hatást kelt amellett, hogy védelmet nyújt a kisebb esésekkel szemben.

Photo 2017. 03. 15. 13 22 53

És a végére maradt a legjobb. Az egyik személyes kedvenc az artistical style-on belül, a klasszikus formatervet kapott kinyitható bőrtok, ami azonnal egy prémium hatást kelt. És milyen extra funkcióval látták el? A tok előlapján van egy kis csúsztathatós rész, amivel a telefonhívásokat tudjuk felvenni. Ergo ha valaki hív minket, akkor nem kell mindig kinyitnunk a tokot, hiszen az eléggé macerás lenne. Azon felül, hogy rettentően prémium érzetet ad, nagyban védi is a telefont, így nem kell félnünk, ha véletlenül a földre ejtenénk, miközben épp telefonálunk.

iPad tulajoknak jó hír, hogy van a 9,7 colos tabletre is hasonló tok, mint a hivatalos Smart Cover. Még jobb, hogy aki egy ilyen után vágyik, annak elég lesz a Baseus kiadása, hiszen erősen vetekszik az Apple minőségével, ha csak nem jobb annál egy kicsivel, mivel egy teljesen bőrtokról beszélünk, viszont az ára jóval olcsóbb.

Photo 2017. 03. 15. 13 17 48

Árak:

Baseus Sky Case – 3 990 Ft
Baseus Simple Series Case (PP) – 3 990 Ft
Baseus Simple Series Case (karcálló – PP) – 3 990 Ft
Baseus Shining Case (TPU – szilikon) – 4 490 Ft
Baseus Glitter Case – 4 490 Ft
Bsesus Grain Case – 4 490 Ft
Baseus Terse Leather Case For iPad Pro 9.7 – 8 990 Ft
Baseus Terse Leather Case For iPad Pro 12,9 – 9 490 Ft

A Baseus tokok teljes kínálatát egyenesen az iDokitól szerezhetitek be akiket Budán a Budagyöngyében, vagy Pesten a Báthory utcában találhattok meg. Érdemes ellátogatni, hiszen a Baseus tokokon kívül egyéb tucat kiegészítőt szerezhettek be kedvenc Apple termékeitekhez. További kérdés esetén nyugodtan forduljatok hozzájuk Facebook-on, vagy ha egyszerűbb, akkor a honlapon megadott elérhetőségek bármelyikén elérhetitek őket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!