Már az EU-ban is egyre elterjedtebbek az okosotthonok

HusztiD 2017.03.23. 13:55 Egyéb 0 db 164

weberhaus-homekit

A német WeberHaus ingatlan értékesítéssel foglalkozik, nem olyan régen pedig bejelentették, hogy mostantól olyan házakat is értékesítenek, amelyek rendelkeznek az Apple HomeKit támogatottsággal. Aki tőlük vásárol új építésű házat, az innentől kezdve eldöntheti, hogy milyen felszereltségű okosotthont szeretne vásárolni magának.

A WeberHaus egyébként szorosan együttműködött az Apple-lel az utóbbi hónapok folyamán, ennek eredménye pedig megszületni látszik. A hivatalos információk alapján már idén megvásárolhatnak olyan lakásokat az emberek, amelyek úgymond HomeKit minősítést kaptak. Több csomagban lesznek kérhetőek a felszereltségek, így az izzóktól kezdve, a padlófűtésen át a levegő minőségének ellenőrzéséig szinte minden elérhető lesz.

Pontosabb információkat egyelőre nem közölt a német vállalat, csupán annyit, hogy már az idei évben megérkeznek az első csomagok. Nekünk magyaroknak sem kell csüggednünk, hiszen aki egy jó okosotthonra vágyik, annak érdemes ellátogatnia a Smart Home Solutions oldalára.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!