Mégis hajlik az amerikai gyártás felé a Pegatron

HusztiD 2017.03.21. 13:55 Egyéb 0 db 160

foxconn-iphone_production

Előző év végéhez közeledve az Apple megkérte a két legismertebb partnerét, a Foxconn és a Pegatron párosát, hogy nézzenek utána, milyen opcióik vannak az amerikai gyártáshoz való átállásra. A Foxconn ekkor ígéretet tett, hogy megnézi milyen lehetőségek vannak, viszont a Pegatron ezzel a lendülettel utasította vissza az almások kérelmét, hiszen ők nem akarták elhagyni Kínát.

Most úgy tűnik, hogy valamelyest fordult a kocka, ugyanis a Pegatron CEO-ja, Liao Syh-jang elhintett egy érdekes információt. A Focus Taiwan beszámolója alapján a vezérigazgató ugyan nem hangsúlyozta ki az Apple-t, viszont azt elhintette, hogy ha egy partnerük úgy gondolja, hogy Amerikába helyezzék a gyártási folyamatokat, akkor az részükről megoldható. Mindösszesen egy feltételt szabnak, ez pedig nem más, minthogy az adott megrendelőjük álljon mindenféle felmerülő költséget.

Természetesen ebből még nem lehet semmire sem következtetni. Egyelőre várjuk ki, hogy mi lesz az Apple sorsa, hogy immáron Donald Trump ül az elnöki székben, ugyanis ennek függvényében indulhat be az amerikai gyártás.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!