93 másodperc alatt raboltak ki egy Apple Store-t

HusztiD 2016.10.28. 11:57 Apple 1 db 835

18717-18052-161021-natick-l

Amerikában a Massachusetts államban lévő Natick Apple üzletet csúnyán kirabolták az elmúlt napok folyamán, hiszen bő másfél perc alatt közel 4 millió forintos kárt okoztak az elkövetők. Szervezett bűncselekmény volt, melyben összesen heten vettek részt, férfiak és nők egyaránt.

A felvételek alapján az elkövetők ahogy beérkeztek a helyi bevásárlóközpontba, azzal a lendülettel mentek be az Apple Store-ba, amit szépen kiraboltak. A hivatalos információk szerint összesen 19 iPhone-t loptak el, amivel megközelítőleg 13 ezer dollár kárt okoztak az Apple-nek. Mindegyik elkövetőn volt valamilyen sapka vagy kapucni, így a rendőrség tovább keres, hogy kézre kerítsék a tetteseket. A nyomozást tovább nehezítik a felvételek, amelyek meglehetősen silány minőségűek.

Külön irónia a dologban, hogy az ellopott telefonok biztonsági kábellal voltak rögzítve, amit gyorsan sikerült levágniuk a tetteseknek. És pont az elmúlt napok folyamán számoltunk be arról, hogy az Apple hamarosan megszünteti a biztonsági kábelek használatát, amivel lényegében csak a tolvajok dolgát könnyítik meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Kondi - 2016.10.29. 05:46

    Heten, mint a gonoszok! Viszont fejenként nem nagy összeg jut. A bankba kellett volna bemenni, ha már ilyen nagy a szervezőkészségük:-)

Szólj hozzá Te is!