Itt vannak az új MacBook Pro reklámok

HusztiD 2016.10.28. 09:55 Apple, Kiemelt hírek, Mac, Videók 0 db 495

macbookpro

Mint azt már nagyon jól tudjuk, tegnap este folyamán az Apple megrendezte legújabb eseményét, ahol leginkább az újdonsült MacBook Prón volt a hangsúly. Mint ilyenkor lenni szokott, az előadáson látható pár remek videó. Ez nem volt másképp most sem, hiszen számos kiváló felvételt láthattunk, melyeket most egy kalap alá szedtünk számotokra.

Az első felvételben a fogyatékossággal élő embereket célozta meg az Apple, hiszen mostantól számukra is felhasználóbarátibb az almások oldala. Valamint röviden bemutatásra kerül, hogy hogyan vannak a mindennapi használataik segítségére termékeik.

A következőben egy huszonöt éves visszatekintést csodálhatunk meg egy perc alatt. Bizony ilyenek voltak az elmúlt évek folyamán az Apple laptopjai és itt tartunk most.

A harmadik és negyedik felvételben a tegnap este bemutatott Touch Bar lehetőségeire hívják fel a figyelmet. Az ígéretek alapján minden programban más és más funkciókat fog ellátni, valamint beépített Touch ID-val rendelkezik.

Végezetül az utolsó a jól megszokott recept alapján készült el: Jony Ive mesél az új masináról, valamint a 3 perces felvételből megtudhatjuk, hogy lényegében hogyan épül fel az új szupergyors és ultravékony erőmű.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!