Az Apple szakít a Yahoo időjárás-szolgáltatásával

HusztiD 2014.06.23. 11:02 Apple, Egyéb, iOS 3 hozzászólás 1 396

Korábban még egy iOS 8-as pletykánál merült fel, hogy a Yahoo! lehet az alapértelmezett kereső a rendszerben, és a cég vezérigazgarója, Marissa Mayer már ajánlatot is tett Jony Ive-nak. Végül erre nem került sor, és most úgy tűnik, hogy az Apple próbál minél jobban eltávolodni a vállalattól, hiszen a következő OS-ben már nem ők szolgáltatják az időjárási adatokat.

A Re/code cikkéből az derül ki, hogy az almások egy új partnert kerestek, ami nem más, mint a The Weather Channel. Eddig sem lehetett panasz a Yahoo! szolgáltatásaira, de elvileg egy sokkal jobb, technológiailag fejlettebb háttér áll az új társ mögött, amelynek segítségével többet tudnak nyújtani. A történet iróniája csupán annyi, hogy a Yahoo!-nak is a The Weather Channel szolgáltatta az információkat, ugyanis régóta közeli viszonyban állt a két vállalat. Minket felhasználókat ez az átállás egyáltalán nem fog érinteni – ugyanúgy megkapjuk a továbbiakban is a legfrissebb adatokat az időjárás alkalmazásban.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

 1. Ibrick - 2014.06.23. 11:27

  Szuper! Most már csak azt oldják meg, hogy az ikon egyszerre mutassa a hőmérsékletet, a többi sallang meg csak hab a tortán.
  Amikor ránézek a telore lássam az aktuális hőmérsékletet, ennyi.

 2. MacKo - 2014.06.23. 11:31

  Ja.

 3. Apples - 2014.06.23. 19:58

  Tenyleg ez miert nincs?
  Amugy az mekkora szemetseg, hogy az Apple az ora alkalmazásnal tudja az ikont cserélgetni, hogy a pontos idot mutassa de az külsős fejlesztoknek nem teszi lehetővé! A kedvenc naptar alkalmazásom amiatt nem tudja a dátumot mutatni az ikonon…
  Korabba az MS-t ilyenert is pereltek…

Szólj hozzá Te is!