Az időjárás előrejelzésbe is belekóstol az Apple

HusztiD 2020.04.07. 11:56 Apple 0 db 553

Dark-Sky-App-Featured

Nem újdonság, ha azt mondjuk, hogy az Apple ismételten egy újabb kisvállalatot vásárolt fel, ugyanis a kaliforniaiak sorra kebeleznek be különböző startup-okat. Ezúttal az App Store egyik legnépszerűbb időjárási alkalmazásának fejlesztője, a Dark Sky lett a legújabb szerzeményük.

A Dark Sky lényegében az App Store és a Google Play áruház egyik legnépszerűbb időjárás előrejelző alkalmazása. Sokan úgy tartják számon, hogy ez az egyik legmegbízhatóbb app a többiek közül. A hivatalos információk szerint az alkalmazás továbbra is fellelhető lesz az almások áruházában az eredeti 3,99 dolláros áron (sajnos a magyar áruházban továbbra sem található meg az app). Ezzel szemben az Androidosok számára csupán 2020. július elsejéig érhető el az alkalmazás, ezt követően törölve lesz.

Arról egyelőre nem esett szó, hogy mennyiért vásárolták fel a vállalatot, illetve arról sem, hogy mi az Apple jövőbeli terve az újonnan megszerzett zsákmányával.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!