Autóval hajtottak be a chicagói Apple Store-ba

Tian 2013.01.14. 11:24 Apple, Egyéb 0 db 576

Rosszul indult a nap a chicagói Lincoln Park közelében található Apple Store-ban, mert az éjszaka folyamán egy sofőr a Lincoln Town személygépkocsijával eddig ismeretlen okokból behajtott a boltba, összetörve az üvegfalat, a berendezést, illetve megrongálva ezzel az ott lévő készülékeket. Szerencsére komolyabb sérülést nem szenvedett senki az incidens következtében, csupán egy személyt vittek be, ám jó állapotban a kórházba.

A volán mögött ülő személyről mindössze annyi információt tudni, hogy egy idősebb férfi vezette a gépjárművet, és vélhetően nem volt ittas állapotban. Az Apple Store egyébként pont egy kereszteződés sarkában található, közel az úthoz, és a padka is úgy van kialakítva, hogy a kereszteződésnél lejt az út felé, így az egyik lehetséges megoldás, hogy a férfi elvesztette az irányítást a gépjármű felett és így sikerült felhajtania a járdára, majd behajtania az üzletbe.

Tavaly már volt egy hasonló eset Kaliforniában, mikor szintén egy kocsival rontottak be az Apple egyik üzletébe, ám akkor egy rablásra készültek az elkövetőek, tehát a terv részeként szerepelt és a kocsit használták eszközként a betörésre, viszont a mostani baleset vélhetően egy rossz manőver által bekövetkezett szerencsétlenség.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

Szólj hozzá Te is!