Változtassuk csocsó asztallá az iPad készülékünket

Tian 2012.11.25. 20:33 Kiegészítők 3 hozzászólás 1 780

Egy kiegészítő és egy iPad segítségével most már semmi akadálya annak, hogy összeüljünk a barátainkkal egy virtuális csocsó meccsre. A készülékünkre először le kell töltenünk a Foosball nevű ingyenes alkalmazást (mely hamarosan elérhetővé válik az App Store-ban), illetve behelyeznünk a kiegészítőbe az iPad készülékünket és már mehet is a játék a kijelzőn. Ahogy az asztali csocsónál, itt is összesen 4-en tudunk egyszerre játszani, a mini rudak forgatásával, és a tökéletes élmény érdekében természetesen a hanghatások sem maradnak el. A sörrel azért óvatosan, nehogy kárt okozzunk a készülékünkben.

A Classic Match Foosball kiegészítő működéséhez nincs szükség külső áramforrásra, elég csak behelyeznünk az iPad készülékünket és onnan kapja az áramot, viszont ha tölteni is szeretnénk játék közben az iPad-et, akkor a kiegészítőt rádughatjuk egy USB-re, így nem kell a lemerülés miatt aggódnunk. A csocsó kiegészítő két oldalán lévő gólszámláló segítségével akár mi magunk is számolhatjuk a pontokat. A dokkolócsatlakozó 30 pines, tehát csak az iPad, a második és harmadik generációs iPad készülékekkel kompatibilis, a negyedik generációs Lightning csatlakozó iPad-et sajnos nem tudjuk csatlakoztatni hozzá.

A kiegészítő ára nem mondható olcsónak, jelenleg 99.99 dollárért vehetjük meg a gyártó honlapján csak a kiegészítőt, amire még rájön a 60 dolláros szállítási díj, tehát körülbelül 35 ezer forintos beruházást jelent az iPad-en csocsózni vágyó játékosoknak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

3 hozzászólás

  1. blabla - 2012.11.25. 20:52

    foosball ???? XDDDDDD gondolom ebböl mennyi szivatás lesz még :D gyere fosballozni vagy foslabdázni :D XDDD a kovetkezö mi lesz asztalitenisz ? sz@rlabda hamarosan az app store kinalatában :D

  2. Peti - 2012.11.26. 08:35

    Mi a fasznak meg se tudod normálisan fogni.

  3. László - 2012.11.26. 14:07

    Ennyi pénzből szinte egy normálisat is tudunk venni… :D

Szólj hozzá Te is!