2010 – Labdarúgó Világbajnokság – Dél-Afrika

KeleMan 2010.05.30. 14:31 Apple, iPhone, Programok 1 db 150

1 hónapon keresztül a világ figyelme az afrikai Dél-afrikai Köztársaság felé fordul. Több száz millió ember fogja figyelemmel követni a 2010. június 11. és 2010. július 11-e között megrendezendő 19. Labdarúgó Világbajnokságot. Az Apple ennek örömére fellőtt egy, a foci szerelmeseinek készült aloldalt az online áruházában. Itt minden olyan program megtalálható, amely valamilyen szinten kötődik a focihoz vagy magához a labdarúgó világbajnoksághoz.

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a megannyi program közül az egyik legkiemelkedőbb magyar fejlesztő, a Sanoma Budapest Zrt. gondozásában elkészült FociVB alkalmazást, melyet ingyenesen lehet letölteni az AppStore-ból. Minden foci drukker felhasználónak kötelező program. Az oldalunkra ezenkívül kikerült egy “banner” is, melyen keresztül eljuthatunk a fentebb már említett focis programokhoz.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

Szólj hozzá Te is!