Megérkezett a FIFA 13 – Öttagú védőnégyes szerepeltetését tervezzük!

KeleMan 2012.09.25. 19:43 Apple, Játékok 1 db 1 775

Megérkezett az EA egyik legnagyobb márkájának a legújabb változata az AppStore áruházba. A FIFA 13 univerzális alkalmazásként látta meg a napvilágot, így az ára is igen borsos, 5,49 eurót kérnek érte a magyar áruházban. Aki azonban focikedvelő, egyáltalán ne tántorítsa el a magas összeg kifizetése, mert úgy tűnik az EA most tényleg megcsinálta, amelyre sok éve vártunk.

Most először ugyanis végre megjelent a multiplayer lehetőség online vagy hely hálózaton (Bluetooth segítségével). A Skill Move gommbal, amely szintén egy újdonság, választhatunk különböző mozgáskombinációk közül. Újdonság még, hogy akár rögzíthetjük is a mérkőzéseket, melyeket aztán feltölthetünk a YouTube videómegosztóra.

A FIFA sorozat bár minden évben megújul, – mindig kicsit csiszolnak és políroznak a grafikán és játékmeneten – eddig sosem lehetett látni igazán látványos fejlődést. A FIFA 13-nál viszont ez más. A Retina grafika, mind iPhone és iPad készülékeken is lélegzetelállító, a legújabb eszközökkel pedig a gyorsaságra sem lehet panasz. Az animációk rendkívül kidolgozottak, mind a játékosok, mind a labda mozgása hihetetlenül pontos és folyamatos.

A játék mérete is elképesztő, 1,36 GB a letöltendő mérete, mely telepítve 2 GB felett lesz. Bár Game Center támogatást nem kapott a játék, bőven kárpótolhat bennünket a játékba épített 30 különböző bajnokság, melyben 500 licencelt csapat szerepel, több mint 15.000-es játékosadatbázissal. A stadionok számára sem lehet panaszunk, 32 aréna érhető el a programban, ami egyébként támogatja az iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S telefonokat, az iPad, iPad 2 és az új iPad készüléket és a harmadik, negyedik és majd az ötödik generációs iPod touchokat is.

Artikel wurde nicht gefunden

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. appleface - 2012.09.25. 20:04

    iPhone 3GS nem 3G :D

Szólj hozzá Te is!