Holnap küldhetik ki a sajtó számára az iPad Mini keynote meghívókat

Helme 2012.10.09. 14:29 iPad, Pletykák 4 hozzászólás 767

Számtalan találgatás övezi az iPad mini táblagépet. Egyesek még a mai napig sem tudják elhinni, hogy valóban érkezni fog egy kisebb változat. Pedig már  APR-ek is készülnek arra, hogy komoly változások lesznek. A CNNMoney szerint nem kell sokat várni, akár a holnapi napon lehullhat a lepel az új iPadről. Egy nagy Apple befektető azt állítja, hogy több forrásból úgy értesült: az iPad mini megjelenése nagyon közel van.

Széles körben elterjedtek különféle pletykák az almás vállalat új táblagépéről már hónapokkal ezelőtt. Kikerültek koncepciófotók, melyek akár a véglegesek lehetnek, gyárban fotóztak alkatrészeket, illetve több nagy szavahihető újság is tényként kezeli az új szerkezet megszületését. Úgy tűnik, hogy az események felgyorsulhatnak. Bár az októberi forgalomba kerülés szinte biztosan nem fog összejönni.

Egyes hírek szerint a sajtó képviselőinek október 10-én küldik szét a meghívókat a bemutatóra. Ha ez az információ helytálló, akkor a keynote várhatóan október 17-én lesz, a piacra dobás pedig november 2-a körül várható. Mindenesetre az biztos, hogy ha idén megjelenik az iPad mini, akkor a karácsonyi roham előtt kerülhet a boltok polcaira, így növelve az év végi eladásokat.

Az Apple nem kommentálta a hírt, ami egyáltalán nem meglepő. A cég soha nem szokott előzetesen nyilatkozni semmilyen pletykáról, még akkor sem, ha az történetesen a későbbiekben valóban igaznak bizonyul.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

4 hozzászólás

 1. Heitter Gergő - 2012.10.10. 14:40

  Lesz meghívó ma vagy nem?

  • KeleMan - 2012.10.10. 14:43

   Cupertinoban most reggel 7-8 óra körül van! Ha igen, úgy azt mi Magyarországon csak az esti órákban tudjuk meg, már ha küldi ma a meghívókat az Apple.

 2. Blabla - 2012.10.10. 22:10

  Este 10 óra van :( kikuldte vagy nem?

 3. MacFly - 2012.10.11. 06:58

  Megérkeztek a meghívók?

Szólj hozzá Te is!