Nagyjából megvan, mikor érkezhet az EU-ba is az Apple Vision Pro

HusztiD 2024.01.17. 09:55 Apple Vision Pro, Kiemelt hírek 0 db 128

Tudjuk nagyon jól, hogy hosszas várakozást követően, február másodikán jelenik meg az Apple következő nagyágyúja, az Apple Vision Pro. Első körben kizárólag Amerikában lesz elérhető a termék, azonban hivatalos információk még nincsenek arról, hogy pontosan mikor jelenik meg az Egyesült Államokon kívül.

A jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo viszont úgy hiszi, hogy nem kell sokat várni ahhoz, hogy máshol is elérhető legyen, hiszen úgy hiszi, még a WWDC ’24 konferenciát megelőzően piacra dobja más országokban is a headset-et az Apple. Mielőtt ez megtörténik, pár dolognak még teljesülnie kell úgymond.

Az első indok, hogy miért érkezik később az Apple Vision Pro, az nem más, mint a korlátozott elérhetősége – emiatt az Apple egyelőre csak az amerikai piacot tudja majd kiszolgálni. A második ok, hogy megnézzék, minden rendben megy-e az amerikai rajttal, nem ütköznek bármilyen hibába. Végül az utolsó indok, hogy mire mondjuk EU-ban is megjelenik a termék, addigra még el tudják végezni azokat a módosításokat, amit mondjuk az EU-ra vonatkozik.

Ha pedig WWDC ’24 konferencia, akkor az Apple majd itt fog bővebben is betekintést engedni a fejlesztők számára a visionOS-hez, szóval majd jóval ezt követően érkeznek olyan alkalmazások is, melyek kihasználják a headset-ben lévő potenciált.

Amennyiben igazak az elemző meglátásai, akkor nem lennénk meglepve, hogy a konferenciát megelőző 1-3 hétben jelenne meg, vagyis nagyjából május közepén-végén.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!