Előkerült néhány új fotó az iPad Mini alkatrészeiről

Helme 2012.10.04. 15:15 Apple, iPad 0 db 773

Szinte biztosra vehető, hogy érkezik az iPad mini. Egyre több jel arra mutat, hogy az Apple egy új szegmensben is csatába indítja a táblagépét. Nekünk is több tokgyártó hazai képviselője mondta, hogy Kínában már nagyon készülnek rá, elkezdték legyártani a mintadarabokat. Most ismételten egy új információ látott napvilágot, az ukrán kollégák rántották le a leplet az iPad mini elő és-hátlapjáról, illetve a csatlakozóiról.

Őszintén szólva az Ukrainianiphone név nem igazán mond nekünk sokat, pedig most úgy néz ki ők hozták össze a legújabb nemzetközi hírt. Az egyik újságírójuk ugyanis meglátogatta az ázsiai gyárat ahol szerelni fogják az iPad Minit. Ott pedig valamilyen csellel sikerült lefotóznia az iPad mini egyes alkatrészeit. Jól kivehető a képeken, hogy jóval kisebb, mint a jelenlegi modellek, de az alapdesign megmaradt.

Vélhetően még idén, a karácsonyi időszak előtt piacra dobják, ami azért fontos, hogy az emberek ne vásárolják meg az Amazonos táblagépet. Egyelőre az ár is kérdéses, de ha igazán robbantani akarnak, akkor nem szállhatnak el. Ez pedig azt jelenti, hogy olcsón megfizethető lesz, de itthon megint horroráron lehet hozzájutni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!