Boldog Újévet kívánunk!

KeleMan 2012.01.01. 11:54 Egyéb, iPhone 2 hozzászólás 352

Kedves Olvasóink!

Szeretnénk megköszönni minden kedves Olvasónknak a biztatást, a türelmet és legfőképp, hogy ilyen sokan és sokat látogatjátok az oldalt. Mindenkinek Békés, Boldog Újévet kíván az iPhoneHungary csapata.

Most pedig búcsúztassuk az óévet, köszöntsük az újévet egy Steve Jobs idézettel.

“Here’s to the crazy ones, the misfits, the rebels, the troublemakers, the round pegs in the square holes… the ones who see things differently – they’re not fond of rules… You can quote them, disagree with them, glorify or vilify them, but the only thing you can’t do is ignore them because they change things… they push the human race forward, and while some may see them as the crazy ones, we see genius, because the ones who are crazy enough to think that they can change the world, are the ones who do.”

“Köszöntsük az őrülteket, a be nem illeszkedőket, a bajkeverőket, a gömbölyűeket a derékszögű lyukban… akik máshogy látják a dolgokat – akik nem szeretik a szabályokat… hivatkozhatsz rájuk, ellenkező véleményed lehet, felmagasztalhatod vagy rágalmazhatod őket, az egyetlen, amit nem tudsz megtenni, hogy nem veszel róluk tudomást, mert megváltoztatják a dolgokat… Előre tolják az emberiség szekerét, és miközben sokan csak az őrültet látják, mi a zsenit, mert akik eléggé bolondok, hogy azt higgyék, megváltoztathatják a világot, meg is teszik.”

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. Attila Gabor Horvath - 2012.01.01. 13:54

    Boldog Új évet!

    Más. Nem arról volt szó dec 31 eredményhírdetés? Csak, mert nem találok erre vonatkozó infókat. Köszi

    • KeleMan - 2012.01.01. 14:06

      Még nincs kész, de hamarosan kikerül, elnézést, hogy várakoztatunk benneteket, de enyhén deliriumos állapotban nem kívántunk sorsolni… :D

Szólj hozzá Te is!