Többféle kiadásban is beszerezhető lesz az Apple Glass

HusztiD 2020.05.25. 15:55 Apple, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 945

Apple-Glass-Steve-Jobs

Pont az elmúlt napok folyamán olvashattuk, hogy milyen lehet az Apple Glass, illetve mennyibe kerülhet mikor végre megjelenik. Az akkori hírekről a tech szakmában ismeretes Jon Prosser osztotta meg információit, aki most nem sokkal később, újabb érdekességeket pletykált arról, hogy milyen kiadásokkal készül az Apple.

Jon értesülései szerint az Apple jelenleg több limitált okosszemüvegen is dolgozik az alapmodellen felül. Az egyik legérdekesebb az egyelőre “Steve Jobs Heritage”-ként emlegetett kiadás. Ez olyan lesz, mint amit az egykori alapítótag viselt, s ugyanazon funkciókat tudja majd, mint a normál kiadás. Ezek mellett érkezőben lehet majd a Ray-Ban-nak egyik legismertebb modellje, a Wayfarer egyaránt.

Arról nem lehet tudni, hogy ezen kiadások mennyivel lesznek drágábbak az alapmodellnél, de Prosser úgy példázta, mint anno az első generációs Apple Watch esetében az Edition kiadást: ugyanaz volt hardveresen az óra, csupán 24 karátos aranytokot kapott a 10 ezer dolláros árcímke mellett. Ergo lehetséges, hogy itt is 500 dollár lesz az alapmodell ára, míg a Steve Jobs kiadásúé ennek többszöröse.

Fontos megjegyezni, hogy ezek csak egy tech szakmában jártas információi. Az Apple Glass-t elviekben a következő év tavaszáig mutatja be a kaliforniai vállalat, így hivatalosan csak akkor derül ki, hogy valóban lesz-e több kiadása a szemüvegnek, vagy sem.

Információ! Az enyhítéseknek köszönhetően hosszabbított nyitva tartással vár az iDoki.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!