Jövő év elején érkezhet az iPad 3

Helme 2011.11.21. 09:00 Apple, iPad 3 hozzászólás 148

Számtalan pletyka látott napvilágot az iPhone 5 kapcsán, azonban iPad 3-as hírekről annyira sokat nem lehet találni. Pedig nagyon úgy tűnik, hogy az legújabb iPad előbb lesz kapható, mint az Apple új generációs telefonja.

Nagyon sokan nem tudják, hogy miért is jó, ha van valakinek iPadje. Azzal szoktak érvelni az emberek, hogy akinek van iPhone, illetve Macbook terméke, annak teljesen felesleges még egy táblagéppel gazdagítani az almás házi palettát. Pedig egy iPad igazán sokat segíthet, ha például nem akarjuk magunkkal vinni munkába a gépet. Szinte mindent el lehet rajta végezni, a magyar alkotmány preambuluma például iPaden íródott.

Olvasd el az egész cikket, az iPadHungary-n.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

3 hozzászólás

 1. Muhadnagy - 2011.11.21. 18:22

  lassan vége a kattogásomnak, eddig sikeresen kibírtam, hogy ne vegyek iPad2-est, de mostmár tényleg muszáj lesz kibírnom :D

  • Dani - 2011.11.21. 18:43

   Én kb egy het vettem Ipad2-őt megvagyok vele elégedve habár most okozott egy kis munkát, olyat csinált amit eddig se Iphonen se Ipodon nem tapasztaltam.
   Wifin leszedett alkalmazások használtam, erre egyik reggel lehúzom a töltőröl rányomok az egyikre és csak bevillan a kép és nem indítja el, a kb 50 alkalmazásból 40-el csinálta ezt, mondom nem baj hazahozom megcsinálom.

   Aznap használtam a többit, mire hazaérek előveszem hogy megnézek még előtte rajta valamit, rányomok egy másik alkalmazásra, erre a pad lefagyott és nem reagált semmmire. Kikapcsolni se tudtam, egyszer csak villant egyett és újraindult, és egyik alkalmazást se indította el. Most leszedem a gépemre előbb az alkalmazásokat és úgy teszem rá, kiváncsian várom hogy így is jelentkezni fognak e a tünetek.

   • Kornél->MC3 Multi játékteszt - 2011.12.23. 23:09

    Kedves Dani!
    Tudom ez már régi probléma, de vírus érte az iPadet. Ezt megoldhatod azzal, hogy letörölsz 1 programot. Erre az összes vírus rámegy és kész. Nekem szervíz után 1 héttel lett ilyen problémám. Remélem sikerült!

Szólj hozzá Te is!