iPad premier az iStyle üzleteiben

KeleMan 2012.03.29. 10:03 Apple, iPad, Videók 0 db 304

Az iStyle tegnap végre elérhetővé tette azon videókat, melyben az új iPad magyarországi premierjét örökítették meg. A videóban az iStlye Andrássy úton és Westend City Centerben lévő üzletei tűnnek fel. A videóban Ákos, az iStlye munkatársa egy rövid unboxing bemutatót is tart az új iPad készülékről.

2012 március 23-án, pénteken 24 országban – Ausztriában, Belgiumban, Bulgáriában, Csehországban, Dániában, Finnországban, Görögországban, Hollandiában, Izlandon, Írországban, Lengyelországban, Liechtensteinben, Luxemburgban, Magyarországon, Makaón, Mexikóban, Norvégiában, Olaszországban, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban, Svédországban, Szlovákiában, Szlovéniában és Új-Zélandon – elérhetővé vált az új iPad az Apple kiemelt viszonteladóinál, így az iSTYLE-nál is. Reggel 10 órai kezdettel elkezdődött a buli minden iSTYLE üzletben! A videóban az iSTYLE Andrássy úton és az iSTYLE Westendben rendezett buli legjobb pillanatait mutatjuk meg.

2 óra iPad értékesítés 45 másodpercben Az indulás pillanatai és az első vásárlók madártávlatból

iSTYLE Westend – Grand opening dance show

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!