Csereprogramot a 30 napon belül vásárolt új iPad készülékekre?

KeleMan 2012.10.24. 19:44 Apple, iPad 4 hozzászólás 2 742

A tegnapi napon az Apple frissítette a 9,7″-es új iPad készülékét (iPad 3) a új Retina iPad készülékre (iPad 4). Mivel az Apple szerint ez a negyedik generáció, így mostantól mi is így fogjuk hívni őket. Az új iPad 4 táblagép legnagyobb újdonsága a kétszer gyorsabb A6X processzor, mely 2x gyorsabb számítási és szintén 2x gyorsabb grafikai teljesítményt ígér az előző A5X chiphez képest.

Az iPad 4 ezen kívül megkapta a Lightning töltőcsatlakozót, valamint a globális LTE támogatást is, így azt az új modellben már akár itt Európában is fogjuk tudni használni. A készülékek árai, valamint tárkapacitásai nem változtak, továbbra is 16GB, 32GB és 64GB-os kiszerelésben vásárolható meg a WiFi vagy WiFi+4G modell. Természetesen azon felhasználók, akik az elmúlt hat hónapban vásárolták meg a Retina kijelzővel szerelt legújabb modellt most biztos bosszankodnak, hiszen nem sűrűn történik 6 hónapon belül termékfrissítés.

Jól tudja ezt az Apple is, így külföldön már elindult az az új akció is, mely azon vásárlók számára kedveskedik, akik egy hónapon belül vásárolták meg az iPad 3-as táblagépüket. Számukra az Apple egyes üzleteiben díjmentesen cserélik a munkatársak a készüléket egy ugyanolyan típusú iPad 4-es készülékre. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ez a világon mindenhol így lesz-e, köztük Magyarországon is, mivel erről még nem adott hivatalos tájékoztatást az Apple. Egyelőre amerikában az egyik San Franciscoban található üzlet vezetője nyilatkozott úgy, hogy ők cserélik, de arról, hogy ez más üzletben is így lesz-e, javasolta, hogy érdeklődjenek a vásárlók.

The manager at the Stockton Street store in San Francisco explained that “this specific store” would allow purchasers of the third-generation iPad to exchange their device for the fourth-generation iPad if purchased within the last 30 days. She emphasized that, unless the recently-purchased iPad showed serious signs of wear-and-tear, the usual 14-day return policy would be waived.

“And what about other stores?” You’ll have to call and find out. She explained, “We can’t speak to other stores’ policies — this is something our store has decided to do.”

Briannek mindenesetre nem sikerült, ő kifutott az időből…

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

4 hozzászólás

  1. András - 2012.10.24. 19:51

    magyarországon nem lesz, handrás mondta..

  2. Gergő - 2012.10.25. 13:21

    Azt nem tudja valaki, hogy a töltés közbeni használatot is kijavították az iPad 4- ben? Úgy tudom eddig az volt a helyzet hogy ha töltőn volt a cucc és hasznàltad, akkor a melegedés miatt a töltés kikapcsol…

  3. Bence - 2012.10.25. 13:57

    Csak az USA-ban, és csak néhány üzletben…

Szólj hozzá Te is!