iPad 3 unboxing és bemutató videók

KeleMan 2012.03.23. 19:35 Apple, Egyéb, iPad, Videók 2 hozzászólás 591

A mai nap reggel a Westend City Center bevásárlóközpontban jártunk, itt is az iStyle nemrég átadott extravagáns üzletéből továbbítottuk nektek az új iPad magyarországi bevezetését. Készült nagyon sok kép, melyeket természetesen nemsokára feldolgozunk és egy galériában megosztunk a számotokra. Jó buli volt, osztogattak az iStyle munkatársai a várakozóknak RedBull energiaitalt, volt élő zene is, valamint táncos fiúk és lányok minden mennyiségben.

Beköszöntő

Launch

Az új iPad #1

Az új iPad #2

Az új iPad #3

(Off: Természetesen az utolsó videóban Smart Cover védőtartóról van szó, de két napja nem aludtam, így kérlek nézzétek el nekem, hogy bár kattogott az agyam, de néha beszéltem hülyeségeket. A videók minőségén a későbbiekben természetesen javítunk. A nyereményjátékok győzteseinek pedig gratulálunk. Köszönjük, hogy velünk tartottatok! )

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. Kálmi - 2012.03.24. 09:38

    Nálam csak a 2. Video jó, a többit nem találja az iPhone

  2. ziizfziufzif - 2012.03.24. 12:21

    ipad “3”??? (az mi?)

Szólj hozzá Te is!