Magyar fejlesztés – 4Fukushima – Wall Defense játék a Japán katasztrófa áldozatainak megsegítésére

KeleMan 2011.11.21. 08:26 Apple, iPhone, Játékok, Kiemelt hírek, Videók 0 db 115

A tegnapi nap a Wanderin Interactive megkeresett bennünket és ajánlották, hogy próbáljuk ki a 4Fukushima névre hallgató alkalmazásukat. A program már szeptember végén megjelent, de valóban akkor elkerülte a figyelmünket. A Retina kijelzőt is támogató alkalmazásban 5 különböző világban összesen 150 pályán kell megvédenie az erőművet 15 különféle ellenséggel szemben, és állítólag hamarosan új játékmódok is érkeznek. A magyar fejlesztők időközben elkészültek a promó és gameplay videóval is. Most pedig át is adnám a szót, Farkas Attilának, a Wandarin Interactive vezetőjének.

Az általunk fejlesztett iPhone játék – amely a 4Fukushima névre hallgat – célja a fukushimai atomkatasztrófa áldozatait megsegítse. A játék egy izgalmas akció, ügyességi, logikai kombináció, amely új játéktípust teremt a piacon, s amit mi csak Wall Defense-nek hívunk. A feladat egyszerű, de nagyszerű: lézerkapuk állandó ki-, és bekapcsolásával kell megvédeni az atomerőművet a támadó ellenségektől. A lézernyalábok mellet olyan finomságokkal operálhatunk még, mint az EMP (Elektromágneses impulzus), amely mindent felrobbant a pályán, vagy a mágnes lámpák, amelyek eltérítik a legvadabb ellenséget is. Ezeken kívül még sok mással is elszórakozhatunk, hiszen rengeteg izgalmas kiegészítő, és sok rafinált ellenség borzolja a kedélyeket.

Képek a játékból

Gameplay videó


4Fukushima – Letöltöm! (0,79€)


4Fukushima Lite – Letöltöm! (Ingyenes)

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!