Itt az új Apple Watch és iPad család; hamarosan lecserélődik az Apple vezetősége – mi történt a héten?

HusztiD 2020.09.19. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 275

Gyorsan elrepült a hét, azonban számos érdekes hírünk és történés volt, így szokás szerint egy csokorba szedtük ezek legjavát.

Screen-Shot-2020-09-15-at-13.14.54-PM

Time Flies – az Apple bemutatta az Apple Watch 6-ot, valamint az új iPad és iPad Air modelleket

Az eseményt szokás szerint Tim Cook nyitotta meg, aki beszélt kicsit az átalakult életről, amit a koronavírus járvány okozott, aztán gyorsan megosztotta, hogy a mai napon voltaképp két termékről fognak beszélni: az iPad-ről és az Apple Watch-ról. Sajnos iPhone 12 szériát nem kaptunk, de a korábbi pletykáknak megfelelően ezt október folyamán mutathatják be.

lcimg-b6c6708c-cc06-48ba-b9f6-221d89de854a

Bővebben itt.

Megjelent az iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7 és a tvOS 14!

Ahogyan azt a tegnap esti médiaeseményen megígérte Tim és csapata, úgy az Apple percekkel ezelőtt elérhetővé tette a legújabb iOS, iPadOS, watchOS és tvOS főrendszereket. A macOS Big Sur-re kicsit még várat magára, azonban hamarosan ez is elérhető lesz a felhasználók számára. Ne is húzzuk tovább a szót, nézzük milyen újdonságokat kaptak az új főrendszerek Apple hivatalos leírásai szerint.

ios14_ipados14_watchos7

Bővebben itt.

Hamarosan generációváltás következik az Apple vezetőségében

Tim Cook immáron több, mint 10 éve áll az Apple élén, mikor is az alapító és egykori vezető, Steve Jobs egészségügyi problémái miatt adta át a főszerepet a jelenlegi CEO-nak. Mondhatjuk, hogy hamar elrepült ez a 10 év és vitatkozni lehet, hogy mennyire vezette jól, vagy sem Cook a vállalatot, de egy biztos, hogy a felügyelete mellett sorra döntötte meg az Apple a gazdasági rekordokat.

Tim-Cook-received-his-annual-stock-payout

Bővebben itt.

Ennyibe kerülnek Magyarországon a különböző Apple One csomagok

Kedd este tartotta meg legutóbbi médiaeseményét az Apple, ahol bemutatták a nyolcadik generációs iPad-et, az új iPad Air-t, valamint a hatodik generációs Apple Watch modelleket. Ezen felül voltak egyéb érdekességek is, melyek közül az Apple One volt talán az egyik legjobb.

lcimg-0ea6d47a-b53f-442e-9670-18692e9a3490

Bővebben itt.

Ennyibe kerülnek Magyarországon a különböző Apple One csomagok

Mint tudjuk, az Apple tegnap este mutatta be a legújabb iPad modelleket a hatodik generációs Apple Watch-csal karöltve, ami mellett az Apple One-ról is szó esett. Mint tudjuk, ez az almások úgynevezett mindent-egyben szolgáltatása, melyben az Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade és iCloud szolgáltatásuk is benne van, illetve opcionálisan még az Apple News+-t és a Fitness+-t is választhatjuk.

apple_one

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején egy nagyon érdekes hírre figyelhettünk fel, mely szerint az Nvidia felvásárolta az ARM-et, majd ezt követően láthattuk a legújabb és talán eddigi legszebb Apple Store-t. A jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo elmondta, hogy csak jövőre várhatunk nagyobb újdonságokat az Apple Watch és iPhone modellektől, ami után beszámoltunk, hogy a természetfilmek világába is belekóstol az Apple. Végül pedig láthattuk az első unboxing és hands on videókat az új Apple Watch okosórákról.

Ezek voltak a 2020-as év harmincnyolcadik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!