Kuo: új dizájnt kap a 2021-ben érkező Apple Watch, illetve ekkor érkeznek 120Hz-es kijelzővel felszerelt iPhone-ok

HusztiD 2020.09.15. 09:55 Apple Watch, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 6 920

untitled25-1492x840-1

A jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo ismételten hallatott magáról, s megosztotta, hogy mit várhatunk az almásoktól a következő év folyamán, illetve még az idén is. Ha minden jól megy, akkor jelentősebb frissítésekre számíthatunk 2021-ben egyaránt.

Az Apple Watch-ot illetően elmondta, hogy csak a következő évben megjelenő hetedik generációs okosóránál számíthatunk új dizájnra. Az idei évi modell még marad a régi köntösében, s a legnagyobb újdonsága a véroxigénszint mérés lesz. Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a 2021-es modell fő újdonsága, de valószínűleg nem kell akkora lépésre számítani, mint most a véroxigénszinttel, így a dizájnváltás lehet a jelentősebb változás.

Ami az iPhone 12 szériát illeti… A szakértő szerint a korábbi pletykák ellenére nem lesz benne 120Hz-es kijelző az új telefonokban, így eme újdonság is a jövőre megjelenő modelleknél fog megjelenni. Illetve az 5,4 colos iPhone 12 kapcsán megosztotta, hogy kisebb kameraszigetet kap, mint a többi modell.

Ne feledjük, ma este lesz az Apple aktuális médiaeseménye, így mi kíváncsian várjuk, hogy mit jelentenek majd be. Elviekben az iPhone 12 szériát még nem villantja meg az Apple, de ettől függetlenül kaphatunk új tableteket és okosórákat.

Figyelem! Gamer széketkeresel verhetetlen áron? Jó helyen jársz!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!