Érdekes felmérést végzett az iPhone felhasználói között az Apple; bika lesz az iPhone 12 Pro – mi történt a héten?

HusztiD 2020.07.18. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 247

Eltelt egy újabb hét, s az elmúlt napokban sem unatkozhattunk, hiszen számos érdekes hír és történés volt az Apple háza-tájáról.

maxresdefault

Eléggé érdekes felmérést végez az iPhone 12 bejelentése előtt az Apple

Ha minden jól megy, akkor az Apple nagyjából két hónap múlva tartja meg következő médiaeseményét, ahol bemutatják az iPhone 12 szériát. Ennek apropóján pedig az elmúlt napokban egy meglehetősen érdekes kutatást végzett a kaliforniai vállalat, hiszen arra keresik a választ, hogy szükségük van-e a felhasználóknak a töltőadapterre.

Barclays-iP12-remove-charger-earpods

Bővebben itt.

Mindegyik iPhone 12 modell megkapja az OLED kijelzőt

Most, hogy közeledünk a szeptemberi iPhone 12 bemutatóhoz, a Nikkei új információmorzsákkal szolgált a még be nem jelentett telefonokról. Az elmúlt napokban számos hírünk volt arról, hogy nem lesz töltőadapter az új telefonok mellett, amit ezúttal az ázsiai forrás is megerősített.

untitled25-1492x840-1

Bővebben itt.

Így telepítheted az iOS 14 nyilvános bétáját

Az Apple június 22-én bemutatta a legújabb szoftverújdonságait, melyek közül az iOS 14 volt az, melynek végleges megjelenésére felhasználók milliói várnak. Mióta bemutatásra került a rendszer, azóta több kérdéssel fordultatok hozzánk, hogy mégis hogyan lehet felrakni az iOS 14 bétáját. Összeszedtük és leírjuk azokat a lépéseket, amelyek segítségével Ti is felrakhatjátok az újdonságot.

ios-14-craig

Bővebben itt.

Meguntad az iOS 14 bétáját? Így állhatsz vissza iOS 13-ra

Tegnapelőtt összeszedtük, hogy hogyan telepíthetitek fel az iOS 14 legelső nyilvános bétáját. Felhívtuk a figyelmet, hogy csak saját felelősségre rakjátok fel, hiszen még eléggé kezdetleges állapotban van, így inkább annak ajánlatos, aki több iOS készülékkel rendelkezik. Most pedig megosztjuk veletek, hogy hogyan rakhatjátok vissza a jelenleg kint lévő, iOS 13-as rendszert.

downgrade

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején számoltunk be, hogy 2019-ben Tim Cook volt a második legjobban kereső CEO az óriások között, majd pletykaszinten az is felmerült, hogy 6GB RAM-ot kaphatnak az iPhone 12 Pro modellek. Felmerült, hogy még az idei év végén megérkezhet az első ARM bázisú MacBook Pro, majd bejelentették, hogy mikor tartják meg a 2020 Q3-as pénzügyi konferenciát. Végül pedig egy hangulatos kisfilmet is kiadott az Apple, melyben a Home Office nehézségeit és velejáróit mutatták be.

Ezek voltak a 2020-as év huszonkilencedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!