Eléggé érdekes felmérést végez az iPhone 12 bejelentése előtt az Apple

HusztiD 2020.07.13. 09:55 Apple, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 4 151

Barclays-iP12-remove-charger-earpods

Ha minden jól megy, akkor az Apple nagyjából két hónap múlva tartja meg következő médiaeseményét, ahol bemutatják az iPhone 12 szériát. Ennek apropóján pedig az elmúlt napokban egy meglehetősen érdekes kutatást végzett a kaliforniai vállalat, hiszen arra keresik a választ, hogy szükségük van-e a felhasználóknak a töltőadapterre.

Az utóbbi hetek folyamán többször olvashattunk arról, hogy sem EarPods-ot, sem pedig töltőadaptert nem mellékel majd innentől kezdve a telefonjaihoz az Apple. Nagyon érdekes állítások voltak ezek, azonban ha az Apple legújabb kérdőívét figyelembe vesszük, akkor lehet nem voltak alaptalanok.

Természetesen a már meglévő iPhone felhasználókat kérdezték az almások, s többek között ilyen érdekes opciók közül választhattak a töltőadapter kapcsán: eladta azt a régi iPhone-jával; elvesztette; egy barátnak, vagy családtagnak ajándékozta; még mindig otthon használja; valahol máshol (munkahely, suli) használja; még mindig megvan, de nem használja.

Láthatjuk, hogy célirányos kérdések voltak ezek, ahol valóban arra keresték a választ, hogy mi a töltőadapterek sorsa. Ebből kiindulva egyre valószínűbb, hogy nem mellékel majd adaptert a készülékei mellé az Apple, így kíváncsian várjuk, hogy miképp jelentik majd be eme nagyszerű hírt…

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!