Mindegyik iPhone 12 modell megkapja az OLED kijelzőt

HusztiD 2020.07.14. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 3 307

untitled25-1492x840-1

Most, hogy közeledünk a szeptemberi iPhone 12 bemutatóhoz, a Nikkei új információmorzsákkal szolgált a még be nem jelentett telefonokról. Az elmúlt napokban számos hírünk volt arról, hogy nem lesz töltőadapter az új telefonok mellett, amit ezúttal az ázsiai forrás is megerősített.

A lényeg viszont mégsem ez, hanem az, hogy mind a négy telefon OLED kijelzőt kap. Ez szembe megy a korábbi hírekkel, ugyanis a két belépőszintű telefonra korábban LCD kijelzőt állítottak a pletykák, míg a Pro modellekre OLED-et. Amennyiben helyesek a Nikkei mostani információi, akkor mindegyik telefon a Samsung által gyártott OLED paneleket fogja megkapni.

A különbség elviekben annyi lesz, hogy a Pro modellek képesek lesznek a 120Hz ProMotion technológiára, melyet az iPad  Próból már ismerhetünk, míg a sima 12-es modellek nem. További plusz, hogy a Pro készülékek megkapják ugyanazt a LiDAR szenzort mint a 2020-as iPad Pro, de ezt már eddig is tudtuk.

Nem olyan régen voltak pletykák, hogy csúszni fog a telefonok piacra dobásával az Apple, azonban a mostani forrás ezt nem erősítette meg. Bízzunk benne, hogy minden rendben fog menni, s az almások időben be tudják mutatni, majd piacra dobni az aktuális évi csúcsmodelleket.

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!