Jövő hét elején érkezik az iPhone 9 / SE 2

HusztiD 2020.03.31. 11:56 iPhone, Pletykák 1 db 5 071

iphone-8-plus-space-gray

Pont az elmúlt napok folyamán számoltunk be arról, hogy elviekben időben érkezik az iPhone 9 / SE 2, most azonban a 9to5Mac csapata hozta le a hírt, mely szerint a következő napok folyamán dobja piacra az Apple az új belépőszintű mobilját. Ha minden jól megy, akkor már jövő hét elején itt lesz a telefon.

A beszámoló szerint több tokgyártó is elkezdte kiküldeni a készleteit a viszonteladók számára Amerikában, mint például a Best Buy. Ehhez mindössze annyi instrukció érkezett, hogy a tokokat nem szabad április 5-ig, azaz vasárnapig felfedni a nagyközönség előtt. Ugyan ez még sokat nem jelent, hiszen az oldal által megszerzett képen lévő tok az úgy néz ki, mintha egy iPhone 8 / 8 Plusz készülék kiegészítője lenne, azzal a  felirattal, hogy “New iPhone 4.7-inch, 2020” – bár az eddigi pletykák szerint az új telefon is pont úgy fog kinézni.

Mivel mostanában megannyi pletyka szólt az április elejei megjelenésről, így esélyes lehet, hogy valósak az oldal információi. Mivel csak napokra vagyunk a megjelenéstől, így várjuk ki türelmesen, hogy mit lép az Apple. A jövő hét esélyesebb, bár mi azzal sem lennénk meglepve, ha már ezen a héten piacra dobná új készülékét az Apple.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Klacidorium - 2020.04.02. 13:51

    Kiváncsian várom a paramétereit és aksi lapacitását

Szólj hozzá Te is!