Talpra állt a Foxconn, nem lesz gond az iPhone 12 tömeggyártásával

HusztiD 2020.03.31. 13:55 Egyéb, iPhone 0 db 129

Foxconns-biggest-iPhone-plants

Tudjuk jól, hogy az utóbbi hónapokban számos olyan szankciót vezettek be Kínában, amivel jóformán sikerült megállítani a koronavírus terjedését. Korábban arról is beszámoltunk, hogy a Foxconn leállt, hiszen nem volt elegendő munkavállalója, így a munkálatokat is kénytelenek voltak egy kicsit szüneteltetni.

A Nikkei nem olyan régen arról számolt be, hogy a kínai gyárnak sikerült újra elegendő munkavállalót toboroznia, így a szezonális berendeléseknek eleget tudnak tenni. Ez magyarán mondva annyit tesz, hogy a Foxconn innentől kezdve az összes partnerének meg fog felelni, nem lesz semmiben sem hiányuk.

Ami pedig az Apple-t illeti, előreláthatóan július folyamán indul meg az iPhone 12 széria tömeggyártása, így ebből kifolyólag, ha minden rendben megy, akkor tudják tartani a szeptemberi megjelenését a telefonoknak.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!