Elviekben időben érkezhet az iPhone 9 / SE 2, viszont csúszik az iPhone 12 megjelenése

HusztiD 2020.03.26. 15:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 1 165

iphone_8_gold_top_trans

Most, hogy Kínában már alábbhagyott a koronavírus terjedése, az a hír járja, hogy a Foxconn és az Apple többi partnere kezd visszaállni a régi kerékvágásba. A Front Page Tech szakija, Jon Prosser szerint az említett gyártó már pont megkezdte a tömeggyártását az iPhone 9 / SE 2-nek.

Amennyiben igazak a hírek, akkor az Apple valóban heteken belül adhatja ki az új mobilját. Mi ebben az esetben azt sem tartanánk elképzelhetőnek, hogy ugyanúgy dobnák piacra, mint az elmúlt napok folyamán az új iPad Prót – tehát bejelentés nélkül a meglepetés erejével.

A másik érdekesség, melyet a forrás állít, hogy az iPhone 12 csúszni fog. Az Apple eredetileg szeptemberre készült az új telefonnal, azonban a mostani információk szerint az 5G képes iPhone 12 novemberre fog csúszni. Egyelőre úgy tűnik, hogy talán nem a telefon legyártásával lesznek bajban az almások, hanem magával az 5G-vel, hiszen nem szeretnék annak a debütálását tovább húzni.

Ne feledjük, ezek egyelőre nem hivatalos információk, így kíváncsian várjuk a további fejleményeket. Hogy mi lesz az iPhone 9 avagy SE 2 sorsa, az feltehetően heteken belül kiderül – amennyiben nem, akkor talán biztosra vehetjük, hogy csúszik vele az Apple.

Vigyázat! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!